La jornada mundial de pregària per les vocacions vol ser estímul per a reflexionar i plantejar-se què vol Déu de cadascú de nosaltres. Per aquest motiu, proposem que no sigui flor d’un dia sinó una excusa per a treballar la cultura vocacional entre els nostres adolescents i joves. Com a pista, us adjuntem el dossier de formació per a animadors i catequistes, que vam fer l’any 2015, amb el títol “Com incorporar la cultura vocacional a la pastoral juvenil”

Al mateix temps, també us proposem una activitat per a fer durant aquest temps de confinament. Malgrat les dificultats d’aquestes setmanes, el confinament no ha de ser excusa per abandonar els nostres grups… tot el contrari! Aprofitem les oportunitats que ens brinden les tecnologies per acompanyar a tots aquells que Crist posa al nostre camí.