Diumenge 17 de maig a la tarda una trentena de joves de la diòcesis (Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Piera, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Gavà i el Prat de Llobregat) es van trobar de manera online per a participar de la Trobada+18.

Aquesta estona la va dirigir la Mari Carmen de la Fuente, directora de Migra Studium, que a través del seu testimoni va ajudar a reflexionar sobre la vocació i com es pot identificar aquesta. Tots els participants varen poder fer preguntes i gràcies a elles es va crear un diàleg interessant entre els assistents i la Mari Carmen.

Després d’aquest testimoni van saludar l’Oriol i l’Andrea, joves missioners a Honduras. Van compartir com estan sent els inicis a aquell país i quin era el procés previ que havien fet per prendre la decisió. Com sempre, recomanem que visiteu el seu blog: https://conlospiesdebarro.wordpress.com/

Finalment, la Mari Carmen va tornar a intervenir per a proposar unes preguntes perquè cadascú pugui respondre i plantejar-se “què vol Déu de mi?”. Us les compartim per si us poden servir:

  • Una mirada sobre el passat: Fes un repàs a la pròpia vida. Quines persones i esdeveniments identifiques que t’han ajudat a intuir la vocació?
  • Una mirada sobre el present: Quin espai ocupa Déu a la teva vida? Déu té alguna cosa a veure amb el que faig i com ho faig?
  • Una mirada sobre el futur: Tinc un somni obert o tancat? Deixo que Déu hi participi?