A causa de la Pandèmia són moltes les coses que van quedat aturades. Una d’aquestes  és la missa joves que es celebrava habitualment a Vilafranca del Penedès.

En aquest cas, no es celebrava des del mes de març passat però el passat 19 de desembre es van poder reunir. Per tradició, es trobaven un dissabte al vespre al mes durant el curs escolar. Ara bé, entre la situació del confinament primer, i les celebracions de les comunions endarrerides després, no haviaestat possible reprendre aquesta celebració eucarística on els diferents col·lectius de la pastoral juvenil (grups de confirmació, post-confirmació i grups de joves) hi participen activament. Cal dir que va ser un èxit rotund i en paraules de Mn. XavierAymerich, rector de les parròquies de Vilafranca, «esperem que continuï així ja que tots ells són l’esperança de les pedres vives de l’Església».