El segon diumenge de febrer és la Jornada Mundial de Mans Unides. Aquesta ocasió pot ser un bon moment per fer una petita immersió a la seva campanya i aprofitar per a realitzar alguna acció amb els grups de joves. 
 
A la Parròquia segur que trobareu informació sobre l’ONG però també podeu visitar la seva pàgina web, on trobareu materials que us poden ajudar a organitzar la sessió. Us facilitem la guia per a catequistes i formadors que han preparat per a diferents franges d’edat.
 
A més a més, si tens qualsevol dubte o vols algun material en concret també s’ofereixen a donar-te un cop de mà a través del correu: parroquias.epd@manosunidas.org

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *