De manera virtual, es va celebrar la 6a jornada interdiocesada de Pastoral juvenil a on hi van participar, aproximadament, un centenar de joves i animadors. Aquest any la formació estava dedicada a com despertar i saber acompanyar la crida vocacional entre els joves.

Després d’una petita pregària, en Fran ramírez, responsable de Jóvenes de Acción Católica General on va exposar un seguit d’elements que fan possible aquest desvetllar de la crida vocacional i el seu acompanyament. Va destacar, per exemple, la importància d’un context emmarcat en una comunitat de fe, que ajudi i faci possible aquest procés que ha de passar pel discerniment i l’acompanyament. Posteriorment, els participants van dividir-se en petits grups de 5 a 6 persones per a poder reflexionar i comentar les propostes de la xerrada.

La segona part de la jornada va ser a càrrec de la Carla Vidal, catequista de Life Teen a la Parròquia del Masnou. Ella va presentar el testimoni de Joan Roig Diggle, jove català que va ser assassinat durant la Guerra Civil a causa de la seva fe i que va ser beatificat el passat 7 de novembre.

Si us ho vau perdre i voleu recuperar les ponències les podeu trobar al Canal de Youtube d’Església Jove (SIJ)