A poc a poc es van posant en marxa les diverses activitats de les parròquies. Després d’un temps a on ha estat difícil poder-se trobar, moltes de les primeres jornades que s’estan realitzant tenen l’enfoc en el retrobament, a tornar a veure’s les cares o, almenys, els ulls per sobre les mascaretes.

Un exemple és el que ens arriba des de Vilanova i la Geltrú. Des de la Fita, l’entitat que engloba els joves de diferents parròquies de la ciutat, van programar una jornada per a recuperar el contacte i començar a preparar el nou curs. Així, doncs, grups de diferents edats van poder compartir moments de jocs, treball i pregària (a on es va també viure l’enviament dels animadors).

Animem a totes les realitats a començar a posar el motor en marxa, sempre amb les mesures sanitàries del moment, per tornar a compartir moments de caliu. I si teniu fotografies dels esdeveniments, no dubteu en feu-nos-les arribar!