L’últim cap de setmana de novembre es va realitzar el curs bàsic de voluntariat social organitzat conjuntament per  Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat i la Delegació de joventut del Bisbat.

El curs ha comptat amb el suport de l’escola de Formació del Voluntariat de Càritas Diocesana de Barcelona i el reconeixement de la Generalitat de Catalunya i és el primer pas per a tots aquests joves en el món del voluntariat social.

El format pensat com una estada de cap de setmana, ha permès als joves participar no només en un espai de formació, si no en un espai de convivència i de transformació personal. Han pogut viure moments de trobada amb altres joves que han estat ajudats per Càritas, amb els que han compartit les emocions i les experiències viscudes en els diversos moments vitals.